Bronstoel


Net zoals de E-Stoel is ook de Bron-Stoel een energetische stoel. Hij werkt echter nog dieper en specifieker op celniveau.
In samenwerking met de drie elementen in de rugleuning ( zie foto) werken de specifieke edelstenen zo krachtig dat er een energetisch veld of wel een energie-matrix ontstaat waarin je dan zelf zit en waarbij je kunt leren ervaren dat je teruggebracht wordt naar je eigen oorsprong! Er wordt een contact opgebouwd met je energetische blauwdruk zodat je kunt leren ervaren waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt op deze aarde. Vaak zijn we dit vergeten in het leven en blijven we maar ronddwalen, zoeken, ziek worden, ontevreden, niet gelukkig enz..   De energie die kan worden opgebouwd kan je helpen om zelfs in lang vergeten plekken van je onbewuste te komen.

Tijdens een behandeling met de Bron-Stoel kun je je losmaken van alles dat je verzwakt en je belemmert om volgens je goddelijke blauwdruk te leven. In samenwerking met de Bron-therapeut  ben je in staat om je zwakheden en belemmeringen te transformeren, zelfs  tot op celniveau of  DNA niveau.  De Bron-Stoel  kan daarbij op allerlei plaatsen in het systeem tegelijkertijd werken.  Daardoor is de Bron-Stoel in staat om tegelijkertijd zowel in het verleden alsook in het heden te werken.  Dit is noodzakelijk om oude herinneringen en ballast te wissen. Patronen en processen worden veranderd door de interactie met de Matrix.

Bronstoel

Bronstoel

 

De frequentie van de Bron-Stoel, de energetische Matrix, heeft invloed op de lichtkracht en tril­lingsfre­quenties van het lichaam!  Door de unieke verbinding tussen de BRON-stoel en de BRON-therapeut, kan deze Matrix gericht worden ingezet.                                                                                 

Een behandeling met de Bron-Stoel geeft je zicht op je kwaliteiten en maakt deze vrij van de overtuigingen en conditioneringen die je in dit leven hebt opgelopen. Daarmee ben je in staat deze weer volop te benutten. Wie ben jij om  niet te mogen leven vanuit je eigen potentie?

Voordat je een behandeling met de Bron-Stoel ondergaat is het nodig  om eerst een aantal sessies met E-stoel te ondergaan. Deze sessies bereiden je energetisch voor op de matrix van de Bron-Stoel.

Mocht je vragen hebben , neem dan gerust contact op. zie contact.