Lezing het Fluisterkind


Kinderen zijn het dierbaarste en het liefste van ons zelf. We zullen en willen er als ouders alles aan doen om ons kind gelukkig te zien in zijn wereld.

Het is wel een wereld waarin we van ons zelf maar ook van onze kinderen steeds meer en meer vragen om maar te voldoen aan alles en nog wat.fluisterkind - kindertolk Emy Heijnen| Communiciatum

We willen er zo graag bij horen en al zeker geen buitenbeentje zijn. Ook dat willen onze kinderen voor ons!

Tijdens de interactieve lezing kunnen we ervaren dat we inderdaad elkaars spiegels zijn in dat wat we wel doen maar ook in dat wat we net niet doen. Soms bewust maar meestal zijn we er ons niet bewust van.

Laat je verrassen en leer ontdekken wat je als ouder en als omgeving  zelf voorleeft aan het uiteindelijke gedrag van je kind.

Via de methodiek van het PresentChild kun je leren om het gedrag van je kind te  verstaan. Dat kan het leven makkelijker maken voor jezelf, voor het hele gezin en voor je omgeving.  Je leert de knelpunten  verstaan waardoor jouw eigen ongemak en zorgen aangepakt kunnen worden zonder dat het kind weer allerlei hulpprogramma’s moet gaan doorlopen.

Metaforisch gezegd: hoe “opgeruimder je eigen huis” is, hoe fijner je kind zich zal voelen.

Het_fluisterkind
Kinderen leren van ons!
Dat weten we, maar we weten ook, dat wij van kinderen kunnen leren. We kunnen zelfs veel meer leren van kinderen dan we kunnen vermoeden! Dat geeft hoop aan al onze kinderen! Want wij als ouders, leerkrachten en opvoeders willen immers het allerbeste voor ons kind.

Via deze methodiek kunnen we  leren zien dat kinderen ook het beste voor ons willen en dat zij ons stap voor stap via hun gedrag, hun spel, hun voeding, hun leerprestaties, hun lichamelijke en emotionele klachten  enz.., heel nauwkeurig aanwijzen wat er in ONS ZELF bijgestuurd kan worden. Zij gunnen ons nl het allerbeste!

Deze methodiek helpt ons om ons eigen gedrag dat we laten zien en ook de signalen die we uitzenden en kinderen haarscherp signaleren, te vertalen naar ons zelf als ouder, leerkracht en opvoeder (grootouders).

Via mij als geregistreerde kindertolk kun je leren zien waar het probleem van het kind  al spiegelend iets van hem zelf laat zien.
Kinderen zijn wat dat betreft een open boek, ze spiegelen alles. Daar waar we bewust van zijn is meestal niet zo moeilijk om dat te aan te pakken, maar onze blinde vlekken, die we allemaal wel hebben, zien we vaak niet en ook die spiegelen kinderen uit liefde voor de ouder/opvoeder van harte voor!

Op deze bijeenkomst gaan we kennismaken met de methodiek en wat deze nastreeft.
Ik gun het jou en je kind van harte. Het is een methodiek om nooit meer te vergeten!

Interactieve lezing/Inspiratiebijeenkomst rondom “het Fluisterkind®/Present-Child®

fluisterkind logoPresent Child Kindertolk |www.communicatum.nl

Spreker:         Emy Heijnen,  kindertolk®,

Contact:         046-4280064 of 06-14636935 of via mail

Aanmelden:  verplicht via

Wanneer:       

van 20.00  uur tot ongeveer 22.30 uur

Je kunt je ook al opgeven via dan sta je alvast op de aanmeldingslijst
Locatie:          “Communicatum” , Terhagen 1B, 6181HR te Elsloo.

Kosten:
Euro 15.00 p.p inclusief: koffie/thee met iets lekkers.

Wil je liever zelf een lezing organiseren op je eigen locatie dan zijn de kosten:
Euro 20.00 p.p. daarbij komen dan nog de reiskosten.(lezing op locatie voor min. 8 personen)

Wat kun je verwachten op de lezing het Fluisterkind:
De avond zal starten met een uiteenzetting over wat de methodiek van het Fluisterkind /Presentchild inhoudt.
Een korte oefening en vervolgens is er voldoende ruimte om met elkaar hierover van gedachten te wisselen.