Oudercursus PresentChild


Jij en je kind!

Hoe vanzelfsprekend is het om op een goede en gezonde manier om te gaan met je kind (ongeacht de leeftijd)? En hoe kan het dan toch dat je als ouder regelmatig zwaar weer ervaart in verschillende opvoedingszaken en je het niet meer weet of het je niet goed lukt om op een fijne en prettige manier met je kind om te gaan? Zowel bij ouder als kind kunnen irritaties, boosheid, schuldgevoel, slecht slapen, enzovoorts het gevolg zijn van het elkaar niet goed begrijpen of elkaar niet goed kunnen ‘lezen’.

Wil ook jij een super handvat krijgen om als ouder en/of opvoeder makkelijker met je kind en met zijn gedrag om te leren gaan?
Doe dan mee met de cursus en laat je verrassen door wat je kind je te vertellen heeft.

De cursus betreft een drietal dagdelen die we samen invullen middels een klein deel theorie en een fiks deel praktijk. De praktijk oefeningen bestaan uit het vertalen van je eigen vragen rondom de opvoeding van je kind(eren) (bijvoorbeeld over leer-, ontwikkelings- en lichamelijke problemen)

Data:
Dinsdag 9 oktober van 19.30 uur tot 22.30 uur
Dinsdag 16 oktober van 19.30 uur tot 22.30 uur
Dinsdag 23 oktober van 19.30 uur tot 22.30 uur

Inschrijven geldt voor de gehele cursus en is definitief na aanmelding via en betaling van het cursusgeld van € 275,00 (hierin zijn inbegrepen: methodisch lesmateriaal, koffie/thee en wat lekkers) op NL20 SNSB 087.97.41.686 TAV EWHM Heijnen onder vermelding van “leren lezen van je kind okt 2018”.
NB: Restitutie van niet gevolgde uren is niet mogelijk.

Graag tot 9 oktober!

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op via telefoon (06 14636935) of mail ().

Hartelijke groet,
Emy Heijnen, Kindertolk
www.communicatum.nl

(delen van dit bericht wordt op prijs gesteld)